SPATEC – ET TRYGT VALG!

Italienske parasoller


Tanken bak italienske Fim's kontinuerlige utvikling av utendørs parasoller er å kombinere funksjonalitet og design; for å beskytte mot sola, samt å skape et elegant uterom.

Fim's produksjon er 100% basert i Italia. Fim's filosofi er å yte god service, samt beholde selskapet identitet ved å fremme produkter laget i Italia, ved å sørge for at disse innehar verdier som topp kvalitet og design. I designet og produksjonen av parasollene fusjonerer Fim's tradisjon med moderne teknologi og godt håndverk. Materialene som brukes er innovative og av premium kvalitet. Reisverket/rammen av parasollen er laget av premium hardtre, rustfritt stål og aluminium. Selve parasollen er laget av topp kvalitet akryl stoffer, vanntett eller vannavstøtende, designet for å sørge for et ultimat uterom.

Parasollene er tilgjengelige i over 60 farger, noe som passer for enhver smak og stil. Parasollen blir ikke lenger bare et redskap for beskyttelse mot sola, men en del av ditt utendørsrom. Designet er moderne og lineært, med fokus på det viktigste; ren eleganse som passer inn i de fleste miljøer. Et Fim produkt er laget for å tåle tidens tann, er brukervennlig, varig og solid, samt enkelt å vedlikeholde.

Vi leverer et bredt utvalg modeller.
Klikk deg videre nedenfor for mer informasjon.


Ta meg til nettbutikken